Hieronder vind je een overzicht van de namen en gezichten van alle trainers bij Keepersschool Ed de Goeij:

Coach icon

Ed de Goeij

Ed de Goeij heeft gespeeld voor Sparta Rotterdam, Feyenoord, Chelsea, Stoke City en heeft 31 interlands gespeeld voor het Nederlands Elftal. Na zijn actieve carrière is Ed als keeperstrainer aan de slag gegaan bij Chelsea, Queens Park Rangers, RKC Waalwijk, ADO Den Haag, DHC en momenteel keeperstrainer bij de selectie van V.O.C. in Rotterdam.

Ed wordt ook ingezet voor de 1:1 & Duo-trainingen.

Coach icon

Mark Smith

Mark Smith speelt op dit moment voor SteDoCo in de Zaterdag 3e divisie. Mark heeft in het betaalde voetbal gespeeld voor o.a. Sparta Rotterdam en AGOVV Apeldoorn. Naast Mark zelf nog actief is bij SteDoCo is hij keeperstrainer bij FC Utrecht.

Mark wordt ook ingezet voor de 1:1 & Duo-trainingen.

Coach icon

Leon van Schie

Leon is inmiddels ook al enkele jaren actief als keeperstrainer bij Keepersschool Ed de Goeij. Naast zijn functie bij Keepersschool Ed de Goeij is Leon ook Keeperscoördinator bij CVV Berkel.

Leon wordt ook ingezet voor de 1:1 & Duo-trainingen.

Coach icon

Pascal van der Kleij

Pascal is bij Keepersschool Ed de Goeij binnen komen lopen als ouder. Het enthousiasme van Pascal is in de loop der jaren dermate gegroeid dat hij is gestart als trainer bij Keepersschool Ed de Goeij. Inmiddels al bijna 3 jaar een vast vertrouwd gezicht in het trainerskorps.

Pascal wordt ook ingezet voor de 1:1 & Duo-trainingen.

Coach icon

Raymond Snijders

Raymond is in 2019 gestart als keeperstrainer bij Keepersschool Ed de Goeij. Met zijn ervaring bij Strijen, Sparta Rotterdam en diverse keepersscholen is Raymond een aanwinst gebleken voor de keepersschool.

Raymond wordt ook ingezet voor de 1:1 & Duo-trainingen.

Coach icon

Robin Duiker

Robin is begonnen als keeper bij Keepersschool Ed de Goeij. Zijn enthousiasme in het keepersvak bleef groeien waarna Robin in 2017 is aangesloten als trainer bij de Onder 12 groep. Sinds 2019 is Robin naast de Onder 12 groep, gestart als trainer bij de Onder 19 groep. Wij zijn blij een (trainers)talenten zoals Robin te mogen begroeten in ons trainerskorps bij Keepersschool Ed de Goeij.

Coach icon

Robin Geers

Robin is begonnen als keeper bij Keepersschool Ed de Goeij. Robin speelt zelf momenteel bij BVCB in de JO19 en laat daar wekelijks nog zijn keeperskwaliteiten zien. Zijn enthousiasme in het keepersvak viel bij Ed op, waarna Robin is benaderd om als trainer aan te sluiten bij de Onder 12 groep. Sinds 2018 is Robin naast de Onder 12 groep, gestart als trainer bij de Onder 19 groep.
Wij zijn blij een (trainers)talenten zoals Robin te mogen begroeten in ons trainerskorps bij Keepersschool Ed de Goeij.

Coach icon

Tobias van der Kleij

Tobias speelt zelf momenteel bij SC Feyenoord in de JO19-1 en is sinds de start van Keepersschool Ed de Goeij aangesloten bij de keepersschool. Begonnen als keeper en hierna doorgegroeid als trainer van de Onder 12. Sinds 2019 is Tobias ook aangewezen om training te geven aan de Onder 19 groep. Wij zijn blij een (trainers)talenten zoals Tobias te mogen begroeten in ons trainerskorps bij Keepersschool Ed de Goeij.

Coach icon

Lars Heezen

Lars is in 2018 aangesloten als keeperstrainer bij Keepersschool Ed de Goeij. Lars speelt zelf bij TOGB en is daar in de jeugdopleiding ook actief als keeperstrainer. Wij zijn blij een (trainers)talenten zoals Lars te mogen begroeten in ons trainerskorps bij Keepersschool Ed de Goeij.