Hieronder vind je een overzicht van de namen en gezichten van alle trainers bij Keepersschool Ed de Goeij:

Ed

Ed

Ed heeft gespeeld voor Sparta Rotterdam, Feyenoord, Chelsea, Stoke City en heeft 31 interlands gespeeld voor het Nederlands Elftal. Na zijn actieve carrière is Ed als keeperstrainer aan de slag gegaan bij Chelsea, Queens Park Rangers, RKC Waalwijk, ADO Den Haag, DHC, BVCB en momenteel o.a. keeperstrainer bij V.O.C. in Rotterdam.

Mark

Mark

Mark speelt op dit moment bij L.M.O. in de Zaterdag 3e klasse. Mark heeft in het betaalde voetbal gespeeld voor o.a. Sparta Rotterdam en AGOVV Apeldoorn. Mark heeft naast het veldvoetbal vanaf 2012 ook actief in het Beachsoccer. Hier heeft hij gespeeld voor o.a. Udinese en Bologna in de Serie A Beachsoccer in Italië. Daarnaast is Mark jarenlang actief geweest in het Nederlands Team Beachsoccer.

Mark is daarnaast ook keeperstrainer in de jeugdopleiding van FC Utrecht.

Leon

Leon

Leon is inmiddels ook al enkele jaren actief als keeperstrainer bij Keepersschool Ed de Goeij. Naast zijn functie bij Keepersschool Ed de Goeij is Leon ook Keeperscoördinator bij c.v.v. Berkel.

Tobias

Tobias

Tobias speelt zelf momenteel bij Excelsior Maassluis 1 en is actief in de 2e divisie. Tobias heeft in de jeugdopleiding van ADO Den Haag en Feyenoord gespeeld en is sinds de start van Keepersschool Ed de Goeij aangesloten bij de keepersschool. Begonnen als keeper en hierna doorgegroeid als trainer bij Keepersschool Ed de Goeij.

Killian1

Kilian

Kilian is begonnen als keeper bij Keepersschool Ed de Goeij en inmiddels actief als doelman bij TOGB. Sinds een aantal jaar is Kilian aangesloten als keeperstrainer bij Keeperschool Ed de Goeij om zo zijn ervaringen als keeper te kunnen delen met de “nieuwe generatie” keepers bij Keepersschool Ed de Goeij.

Coach icon

Lars

Lars is in 2018 aangesloten als keeperstrainer bij Keepersschool Ed de Goeij. Lars speelt zelf bij TOGB en is daar in de jeugdopleiding ook actief als keeperstrainer. Wij zijn blij een (trainers)talenten zoals Lars te mogen begroeten in ons trainerskorps bij Keepersschool Ed de Goeij.

Robin

Robin

Robin is begonnen als keeper bij Keepersschool Ed de Goeij. Robin speelt zelf momenteel bij BVCB en laat daar wekelijks nog zijn keeperskwaliteiten zien. Zijn enthousiasme in het keepersvak viel bij Ed op, waarna Robin is benaderd om als trainer aan te sluiten bij Keepersschool Ed de Goeij. Sinds 2018 is Robin actief bij ons.

Wouter

Wouter

Wouter speelt momenteel zelf in de jeugdopleiding van b.v.v. Barendrecht en laat hier zien een talent voor de toekomst te zijn. Zelf is hij ook nog wekelijks actief tijdens zijn training bij Keepersschool Ed de Goeij en is vanaf Januari 2024 ook actief als trainer om zijn ervaring te delen met jonge keepers bij Keepersschool Ed de Goeij.

Djunaid

Djunaid

Djunaid is ook één van de keepers van het eerst uur bij Keepersschool Ed de Goeij. Begonnen als keeper in onze cyclus trainingen en inmiddels uitgegroeid tot een van de trainers bij Keepersschool Ed de Goeij. Djunaid komt uit voor s.v. Slikkerveer en is sinds 2024 trainer bij Keepersschool Ed de Goeij

Coach icon

Quinten

Quinten is een mooi voorbeeld om als keeper te groeien bij Keepersschool Ed de Goeij. Als keeper bij de keepersschool ontwikkelt hij zich nog wekelijks, waarnaast hij bij de jongste jeugd zijn ervaringen deelt tijdens de cyclustrainingen.

Coach icon

Peter

Peter is via Quinten in aanraking gekomen met Keepersschool Ed de Goeij. Als vader van, heeft hij afgelopen jaren vele trainingen mogen zien en heeft zich via de trainers aangemeld als trainer bij Keepersschool Ed de Goeij.

Jesse

Jesse

Jesse is ook één van de trainers die is doorgegroeit bij Keepersschool Ed de Goeij. Na een aantal succesvolle jaren als keeper in cylus in de Keepersschool is Jesse benaderd om een functie als trainer in te vullen in de Keepersschool. Daarnaast komt Jesse als keeper uit voor Xerxes/DZB.

Coach icon

Jarno

Jarno is begonnen als keeper in de cylcus bij Keepersschool Ed de Goeij. Na een tijdje gestopt te zijn geweest begon het bij Jarno toch weer te kriebelen en is hij na contact met Ed de Goeij begonnen als trainer bij Keepersschool Ed de Goeij.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial