Hieronder vind je een overzicht van de namen en gezichten van alle trainers bij Keepersschool Ed de Goeij:

Ed de Goeij

Over Ed...

Ed de Goeij heeft gespeeld voor Sparta Rotterdam, Feyenoord, Chelsea, Stoke City en heeft 31 interlands gespeeld voor het Nederlands Elftal. Na zijn actieve carrière is Ed als keeperstrainer aan de slag gegaan bij Chelsea, Queens Park Rangers, RKC Waalwijk, ADO Den Haag, DHC en momenteel keeperstrainer bij de selectie van V.O.C. in Rotterdam.

Leon van Schie

Over Leon...

Volgt zo snel mogelijk!

Celine Lindhoudt

Over Celine...

Volgt zo snel mogelijk!

Tobias van der Kleij

Over Tobias...

Tobias speelt momenteel bij SC Feyenoord Onder 19. Tobias is een talentvolle keeper welke begonnen is bij Keepersschool Ed de Goeij en de afgelopen jaar gestart is als trainer bij Keepersschool Ed de Goeij.

Robin Geers

Over Robin...

Robin speelt momenteel in de jeugdopleiding van BVCB. Robin is een talentvolle keeper welke begonnen is bij Keepersschool Ed de Goeij en de afgelopen jaar gestart is als trainer bij Keepersschool Ed de Goeij.

Jasper Harbers

Over Jasper...

Volgt zo snel mogelijk!

Mark Smith

Over Mark...

Mark Smith speelt op dit moment voor SteDoCo in de Zaterdag 3e divisie. Mark heeft in het verleden betaald voetbal gespeeld voor o.a. Sparta Rotterdam en AGOVV Apeldoorn. Mark is tevens keeperstrainer in de Jeugdopleiding van FC Utrecht.

Pascal van der Kleij

Over Pascal...

Volgt zo snel mogelijk!

Quincy Martina

Over Quincy...

Volgt zo snel mogelijk!

Sebas Boer

Over Sebas...

Volgt zo snel mogelijk!

Robin Duiker

Over Robin...

Robin is al jeugdige keeper een aantal jaar geleden begonnen bij Keepersschool Ed de Goeij. Door de manier van werken ontwikkeld Robin zich al 2 seizoenen volop als keeperstrainer bij Keepersschool Ed de Goeij.

Lars Heezen

Over Lars...

Volgt zo snel mogelijk!