Keepers… Sommige mensen zeggen dat je gek moet zijn als keeper. Maar we kunnen ook als éénling in de goal bepalen hoe een wedstrijd verloopt.

Als we iets willen bereiken moeten we er hard voor werken en bereid zijn om extra tijd in je eigen ontwikkeling te investeren. Ons Privé-trainingsprogramma is speciaal voor keepers die een stukje extra aandacht willen tijdens hun training. Tijdens de Privétraining train je 45 minuten op het maximale niveau van jouw kunnen. Of je nu enkel beter wilt worden, de stap naar een BVO wilt maken of binnen een BVO een betere keeper wilt worden, dan ben je bij Keepersschool Ed de Goeij aan juiste adres!


Tijdens deze trainingen wordt er veelal gekeken naar de verbeterpunten van een keeper. Dit kan o.a. zijn bij het voetenwerk, uitgangshouding, (dode) spelmomenten, meevoetballen, spelvoortzetting, zweven en duiken. De aangestelde trainers zullen met jouw werken naar een verbetering van jouw keeperskunsten en kwaliteiten.

Wij hebben een Groepsapp waarin wij afgelastingen en “last minute” vrijgekomen trainingen aangeven. Aanmelden voor deze groep kan via de volgende link: Klik hier om je aan te melden voor de Groepsapp


Benieuwd naar de beschikbaarheid van Privetrainingen?
Klik hier om een Privétraining te boeken

De privétrainingen van Keepersschool Ed de Goeij,
hieronder leest u de meest gestelde vragen!

 

Waar vinden de trainingen plaats?
De trainingen vinden op vrijdagavond plaats bij C.V.V. Berkel in Berkel en Rodenrijs en op zondagochtend bij R.V.V. L.M.O. in Rotterdam.

Wanneer geven jullie Privétraining?
Vrijdagavond bij C.V.V. Berkel in Berkel & Rodenrijs, hier kan online geboekt worden op verschillende tijden.
Zondagochtend bij R.V.V. L.M.O. in Rotterdam, hier kan online geboekt worden op verschillende tijden.

Voor wie ?
Privétrainingen geven wij aan keepers van alle leeftijden

Welk tijdstip?
We hebben verschillende (mogelijke) trainingstijden. 

Hoelang duurt een training?
De Privétrainingen duurt 45 minuten. Wij hebben ook een maximum van 1 training per dag/avond, dit i.v.m. met de kwaliteit van de trainingen en vermoeidheid.

Wat zijn de kosten?
€ 40,- per training

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial