Keepersschool Ed de Goeij, opgericht in 2012 is gestart door Ed de Goeij en Mark Smith. Na een succesvolle samenwerking bij DHC in Delft waar Ed als keeperstrainer werkte en Mark de doelman was van DHC 1 besloten beide om eens om tafel te gaan om over het keepersvak te praten. Uit deze gesprekken kwam een zelfde visie naar voren om jonge doelmannen hun ervaringen mee te geven en te starten met een keeperssschool, genaamd “Keepersschool Ed de Goeij”.

In een tijd waarin het belang van gespecialiseerde coaching voor deze specifieke positie steeds duidelijker wordt, biedt onze keepersschool een unieke en waardevolle aanvulling op de keeperstrainingen die worden aangeboden bij amateurclubs. Vol lof kijken wij naar alle amateurclubs waar de welwillende ouder een bijdrage levert aan de club door het geven van o.a. keeperstraining. Maar is deze training ook passend voor elke keeper die zich wil doorontwikkelen?
Bij Keepersschool Ed de Goeij streven we ernaar om al vanaf jonge leeftijd keepers te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen en te verfijnen. Maar ook tegelijkertijd een passie voor het spel aan te wakkeren. Met een focus op techniek, tactiek en mentaliteit bieden onze trainingen een solide basis voor toekomstig succes tussen de palen. Na 10 jaar merken en zien wij dat trainen bij Keepersschool Ed de Goeij het verschil kan maken in de ontwikkeling van jouw keepersvaardigheden.

Door het netwerk van Ed en Mark hebben wij afgelopen jaren vele keepers mogen afleveren aan clubs op allerlei iveaus en hebben verschillende keepers een stapje hogerop kunnen maken naar o.a. diverse betaald voetbal clubs. Daarnaast trainen wij vele keepers die momenteel actief zijn binnen het betaalde voetbal in binnen- en zelfs buitenland!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial