Keepersschool Ed de Goeij voorziet in de stijgende behoefte naar deskundige training voor keepers.

De trainingen van Keepersschool Ed de Goeij vormt een perfecte en goede aanvulling op de keeperstrainingen bij de amateurclubs.
Keepersschool Ed de Goeij heeft als doelstelling een ondersteuning te zijn voor clubs om een keep(st)er meer individuele aandacht te geven of behulpzaam te zijn, waar bijvoorbeeld geen keeperstrainer aanwezig is, hierbij niet het clubbelang uit het oog te verliezen!


Wat vinden wij belangrijk:

Passie: Iedere betrokkene moet uitstralen dat hij/zij veel plezier beleeft aan het keepen.
Zowel deelnemers als begeleiders steken veel energie in de trainingen en praten vol trots over het keepen.
De trainingen zijn erop gericht om het enthousiasme en plezier voor het keepersvak verder te laten groeien.

Persoonlijk: De aanpak binnen Keepersschool Ed de Goeij is mensgericht en persoonlijk.
Er wordt in kleine groepsvormen gewerkt en er wordt gelet op individuele groei.
Keep(st)ers krijgen steun, verbetertips en complimenten en iedere deelnemer wordt gestimuleerd om zoveel mogelijk actief te leren.

Gedreven: Van de deelnemers wordt een actieve en gedreven houding verwacht, ongeacht het niveau.
Iedereen is gretig om het beste uit zichzelf te halen. Van de trainers wordt eenzelfde houding verwacht.


Indelen van de keep(st)ers op niveau
Tijdens de eerste training zal er per keep(st)er worden gekeken naar de basis. Welke keep(st)er zit op welk niveau. Hierdoor kan het voorkomen dat er tussen de 1e en 2e training nog een keer wordt verschoven van groep.

Week 2 t/m 6: In de volgende 5 trainingen zullen alle onderstaande techniekpunten worden verwerkt in de trainingen. Hierdoor zullen de trainers van Keepersschool Ed de Goeij beter en nog specifieker kunnen trainer op de technieken. Tevens wordt het voor de trainers makkelijker om de vooruitgang van elke keep(st)er te kunnen beoordelen.

Week 7: De keep(st)ers zullen vandaag een afwijkende training hebben. Dit is een training waar alle technieken worden gebruikt welke afgelopen weken zijn getraind.

Week 8 t/m 11: Alle keep(st)ers zijn na training 2 t/m 5 opnieuw ingedeeld. Er kunnen wat keep(st)ers verschoven zijn en er staat een andere trainer voor de groep. Net als de eerste weken zullen alle onderstaande techniekpunten worden verwerkt in de trainingen, dit gebeurd wel met meer weerstand dan de eerste weken van de cyclus.

Week 12: Tijdens de laatste training zal er een spelvorm in de training verwerkt worden. Hier worden vaak de ouders ook uitgenodigd om een training mee te doen bij Keepersschool Ed de Goeij.
De keep(st)ers worden door gemixt en er zullen verschillende leuke trainingsvormen worden gedaan. Aan het einde van de training zullen de certificaten worden uitgereikt aan de keep(st)ers van Keepersschool Ed de Goeij.

Met bovenstaand trainingsplan kan elke keep(st)er volgens Keepersschool Ed de Goeij zich ontwikkelen op zijn/haar eigen niveau.


Welke technieken zullen worden getraind bij Keepersschool Ed de Goeij:
Uitgaanshouding  |  Voetenwerk  |  Bal verwerken  |  Insnijden  |  Meevoetballen  |  Coaching  |  1 tegen 1 duel  |  Gooien/werpen/rollen  |  Vallen/duiken/zweven  |  Opstelling in en rond het doel

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial